Onderhoud
Onze onderhoudsmonteurs hebben extra aandacht voor het onderhoud, het gebouw en de klant. Om goed onderhoud uit te kunnen voeren is het van belang dat de onderhoudsmonteur het gebouw en de installaties van onder tot boven kent. Wij verwachten van onze monteurs dat ze ogen en oren open houden om preventief onderhoud uit te kunnen voeren. Onze mensen hebben een pro-actieve houding en goede communicatieve vaardigheden, hier worden ze op geselecteerd en voor opgeleid.  Uiteraard beschikken zij ook over de vereiste bouwkundige en technische kennis om onderhoud uit te kunnen voeren volgens de geldende normen, wet- en regelgeving en fabriekseisen.

Het uitgangspunt van ons onderhoudsplan is om het bestaande in stand te houden tot het vervangen moet worden. De focus ligt op de huidige situatie en niet op de vervanging. Wij hebben de expertise in huis om te kunnen adviseren over lange termijn oplossingen. 

Advies
Bommelweg heeft heel veel kennis in huis die we graag met u delen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van waterbehandeling, legionella beheer, brandbestrijding, transporttechniek, gevelreiniging, beheer & onderhoud, NEN2767 en BOEI Inspecties, vaststellen technische status van gebouwen. Opstellen van kostenanalyse voor periode van 10 of 20 jaar, opstellen van duurzaamheidsambities op basis van budget, contractmanagement en life cycle costs.

Projectleiding of de procesbegeleiding bij dergelijke projecten kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.